Δικαιολογητικά για αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ

                                        Δικαιολογητικά για αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ

Για την υπογραφή του νέου συμβολαίου μπορείτε  να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημά της ΔΕΗ προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

– Ένα λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον αριθμό παροχής του ακινήτου.

– Την αστυνομική σας ταυτότητα (ή άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο).

– Αποδεικτικό του ΑΦΜ σας.

– Την ένδειξη του μετρητή.

– Νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, αν  έχει λήξει η ισχύς της προηγούμενης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (ΚΕΗΕ).

– Την ηλεκτρονική υποβολή του μισθωτηρίου συμβολαίου από το ΤΑΧΙSNET.

– Πληρωμή  εγγύησης.

– Τηλεφωνήστε στο 11770 και   δίνοντας το νούμερο της  παροχής  σας η ΔΕΗ σας ενημερώνει  για το ποσό της εγγύησης που θα πληρώσετε και επίσης αν απαιτείται να προσκομίσετε νέα  Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ).

–  Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει και από εξουσιοδοτημένο από εσάς άτομο, έχοντας μαζί του επιπλέον:  επικυρωμένη εξουσιοδότηση, και αστυνομική ταυτότητα.

– Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που στο ακίνητο έχει γίνει διακοπή ρεύματος από τον προηγούμενο κάτοχο της παροχής, ακολουθείται ομοίως η ίδια διαδικασία.

4 Σχόλια

 1. Καλησπέρα σας, λόγω λογιστικού θέματος, πρέπει να αλλάξω το όνομα του καταστατικού της εταιρείας Δ.Ε.Η, απ’το όνομα της μητέρας μου (στο οποίο & είναι τα τελευταία χρόνια λόγω παραχωρητέας οικίας)στο δικό μου.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάποιες απορίες που έχω, όπως πόσο χρονοβόρο είναι?Σε πόσες μέρες& εφόσον έχω τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή? Είναι σημαντικό για’μενα να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό.Σας παρακαλώ απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα μπορείτε.Ευχαριστώ εκ’των πρωτέρων

  Απάντηση
  • Καλησπέρα να μιλήσετε με την ΔΕΗ, το μεσιτικό γραφείο δεν μπορεί να απαντήσει, σε ειδικές πεςριπτώσεις και πιστέουμε οτι είναι ευνόητο, άρα καλό θα είναι να προσέχει κανείς σε ποιόν απευθύνει τέτοια ερωτήματα. Το μεσιτικό γραφείο απλά έχει μια λίστα εγγράφων για μια απλή συνδεση. Ευχαριστούμε πολύ.

   Απάντηση
 2. Συρανιδης Κωνσταντίνος

  on   said 

  Μπορώ να κάνω επανασύνδεση ρεύματος ΔΕΗ εξ αποστάσεως λόγω Κοροναιου στέλνοντας με e- mail τα αντίστοιχα δικαιολογητικά
  Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η σύνδεση άμεσα λόγω ανάγκης και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να καταθέσω και τα δικαιολογητικά

  Απάντηση
  • Καλησπέρα να μιλήσετε με την ΔΕΗ, το μεσιτικό γραφείο δεν μπορεί να απαντήσει, σε ειδικές πεςριπτώσεις. Το μεσιτικό γραφείο απλά έχει μια λίστα εγγράφων για μια απλή συνδεση. Ευχαριστούμε πολύ.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *